PlayStation 4 13 Aralıkta Türkiye'de Yerini Alıyor !

PlayStation 4 Türkiye Çıkış Tarihi Ne Zaman?
Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 4'ün Türkiye çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı açıklandı. 

Tüm dünyada merakla beklenen PlayStation 4, Sony'nin ağustos ayında yaptığı açıklamada ABD için 15 Kasım ve Avrupa için 29 Kasımda satışa sunulacağı söylenmişti. Bu açıklamadan sonra PlayStation severler ve teknoloji takipçileri Türkiye'ye ne zaman geleceğini merak ediyordu. Nihayet merak sona erdi ve ne zaman satışa sunulacağı açıklandı.


PlayStation Türkiye'nin resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada PlayStation 4'ün 13 Aralıkta 1399 TL'den Türkiye'de piyasaya sunulacağı belirtildi. Yani PS4, ABD'den yaklaşık 1 ay sonra ve Avrupa'dan ise yaklaşık 15 gün sonra Türkiye'de PlayStation kullanıcılarıyla birlikte olacak.

PlayStation Türkiye'nin attığı tweet.


Peki PlayStation 4 ile aynı zamanda yayınlanacak olan oyunlar neler ? Sony'nin açıkladığı listede Assasin's Creed IV Black Flag, Battlefield 4, Killzone Shadow Fall, FIFA 14 yer alıyor. Yeni nesil bu oyun konsolu artık Android ve iOS'la uyumlu şekilde çalışacak. Yani PlayStation uygulaması destekleyen akıllı cihazları PS4 için ikinci ekran olarak kullanmak mümkün olacak.

PlayStation 4 hakkındaki son güncellemeleri blogumuzdan takip edebilirsiniz.

3 yorum: Leave Your Comments

  1. Bilgilendirmen İçin Teşekkürler , Bende Ne Zaman Gelecek Diye Bekliyordum Almayı Düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  2. playstation 4'ü sabırsızlıkla bekliyorum. neden hep Türkiye'ye geç geliyor anlamıyorum. ps4 ile assasins creed black flag iyi gider

    YanıtlaSil
  3. playstation 4 cıktgına göre playstation 3 ucuzlucak barım playstation 3 alalım.

    YanıtlaSil

More

Whats Hot